Αγαπητοί Φίλοι

Σας προσκαλώ όλους σε αυτό το εξαιρετικό Πρωτόκολλο για την Ανοσία και την Ευημερία στην προσπάθειά μου να κάνω το καλύτερο για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Είναι απαραίτητο για όλους τους ασθενείς μου για να προχωρήσουμε με σαφώς καλύτερες δυνατότητες θεραπείας στο μέλλον αλλά και για τη δυνατότητα προσέλκυσης των χρημάτων που απαιτούνται για τις θεραπείες αυτές και όχι μόνο.

Την Τρίτη  12 – 06 – 12 και ώρα από 17:00 έως 22:00, στην Σχολή Εναλλακτικών Θεραπειών Alternative Healing Center  – Κιμώλου και Αιγίνης 1 – Πίσω από το Πεδίον του Άρεως,   θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα το ειδικό Πρωτόκολλο που δημιουργήθηκε για ομαδική θεραπεία στην προσπάθεια να αλλάξουμε το συλλογικό ασυνείδητο και να απαλλάξουμε τον εαυτό μας από την ασθένεια και τη μιζέρια προσελκύοντας τον πλούτο, την ευημερία και την αφθονία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας σωματικό, συναισθηματικό, λογικό, πνευματικό.

Θα ζήσουμε 4-5 ώρες που θα αλλάξουν τη ζωή μας, τη χώρα  και τον κόσμο!

Σε πρώτο επίπεδο απαλλασσόμαστε από ότι σκοτεινό υπάρχει στο υποσυνείδητό μας και από κάθε αίτιο που προκαλεί ασθένεια στον οργανισμό μας, από κάθε λογισμό που προκύπτει από τα ένστικτα μας και εδρεύει στον ερπετοειδή εγκέφαλο ( κατώτερο τμήμα του  ).  Μαθαίνουμε να   το νου στην καρδιά και να αποκτάμε  καρδιακή επικοινωνία και διώχνουμε όλα εκείνα τα εμπόδια από το να επιτύχουμε την ευημερία μας. Μαθαίνουμε να αξίζουμε και να προσελκύουμε την ικανότητα αυτή. Μαθαίνουμε να έχουμε Πίστη

Σε δεύτερο επίπεδο επεμβαίνουμε στο DNA και το επαναφέρουμε στην αρχική υγιή του κατάσταση και απαλλασσόμαστε από κάθε συναίσθημα  που μπορεί να μας κρατάει περιορισμένους.   Βιώνουμε την απόλυτη αγάπη.  Ακούμε την καρδιά. Μαθαίνουμε να κοινωνούμε την Πίστη και  δημιουργούμε τις δυνατότητες της ευημερίας μας.

Σε τρίτο επίπεδο ενισχύουμε την πνευματική μας επίγνωση, μαθαίνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με τον πνευματικό μας εαυτό και με το Θεό αντλώντας μέσα από την αγάπη του και την σοφία του  την Πίστη και αντλώντας  ανεξάντλητα πνευματικά και υλικά αγαθά από αυτή. Μαθαίνουμε να έχουμε την Ευλογία και την Αφθονία του,   απαλλασσόμενοι πια από παθήματα – μαθήματα που στέλνονται  απλά για να απαλλαγούμε από το εγώ μας.

Στην παραπάνω θεραπεία περιλαμβάνεται: μέτρηση όλου του  του γκρουπ, απομοιασματοποίηση με κβαντική ομοιοθεραπευτική και ομοιοπαθητική, μέθοδος  Hammer για τις εκφυλιστικές παθήσεις και την πρόληψή τους,  κβαντική διατροφοθεραπεία, προσέλκυση θετικών πεδίων με Orgone, Rife, Trivector, Νευροελεκτροβιοανάδραση, συχνότητες, ηλεκτρομαγνητικέ πεδία, νευροηλεκτροβελονισμό, θεραπευτική κβαντική ύπνωση, θεραπεία NLP και υποσυνειδήτου, ανθοϊάματα και οποιαδήποτε άλλη βαθιά ενεργειακή θεραπεία απαιτηθεί από τα αποτελέσματα των μετρήσεων του γκρουπ.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν και τις 4-5 ώρες υποχρεωτικό  είναι να έρθουν 17:00 – 19:00 για τις απαραίτητες μετρήσεις και την απαιτούμενη θεραπεία για την προσέλκυση πνευματικών, σωματικών, ψυχικών, νοητικών και υλικών αγαθών. Τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν στα άτομα που δεν αντέξουν το τετράωρο και από απόσταση μιας και το πρόγραμμα δουλεύει στο maximum και subspace.

Κόστος 100 ευρώ το άτομο , 150 ευρώ τα 2 άτομα, 200 ευρώ τα 3 άτομα μιας οικογένειας( υπάρχει και κέτερινγκ).

 

 

 

ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΕΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ

ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

ΤΡΙΤΗ 12 / 06 / 2012, ΩΡΑ: 17. 00 – 21:00 Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ! Κιμώλου και Αιγίνης 1 Ευελπίδων – Πίσω από το Πεδίο του Άρεως – Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 10/06/12 για να τακτοποιηθούμε με το κέτερινγκ.  Κρατήσεις στο 2130229303, 6944417773.

 

Είναι σε όλους γνωστό πως το στρες και οι έγνοιες που έχουμε στην καθημερινότητα μπλοκάρουν τον οργανισμό μας και είναι η κύρια αιτία όλων των παθήσεων και των δεινών μας. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται στη ζωή στέλνονται από το Θεό – Σύμπαν – Όλον για να γίνουν μαθήματα στην ύπαρξη μας η οποία είναι γεμάτη, απληστία, προσκολλήσεις και εγωισμό. Αλλάζοντας το υποσυνείδητό μας και απαλλάσσοντας το από κάθε τι που προκαλεί δυσαρμονία στη ροή της Θεϊκής Ενέργειας αλλάζουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά γενικά τη ζωή μας, τους άλλους και ολόκληρη την κοινωνία.

Μας αξίζει ότι καλύτερο στη ζωή, που ο Θεός μας χάρισε, και μας προίκισε πραγματικά με όλα τα προσόντα ώστε να το αποκτήσουμε. Αυτό που μας λείπει είναι η δική μας πίστη. Εμπόδιο στον δρόμο μας, οι δικές μας ανασφάλειες και φοβίες όλα από παρελθοντικές προσκολλήσεις. Αν απαλλαγούμε από τα παραπάνω, πολύ εύκολα απαλλασσόμαστε από παθήσεις και από μαθήματα – παθήματα ζωής. Διώχνουμε όλα τα εμπόδια που οδηγούν στην ευτυχία μας και γινόμαστε πραγματικά υγιείς και ευτυχισμένοι. Ο πλούτος και η ευημερία είναι στο DNA όλων μας. Μόνο που εμείς με ένα σωρό αρνητική ενέργεια συσσωρευμένη στο ασυνείδητό μας, δεν είμαστε σε θέση να τα πλησιάσουμε, διότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το κάνουμε.

Στόχος του workshop είναι να γίνουμε αυτό για το οποίο πλαστήκαμε απαλλαγμένοι από κάθε τι αρνητικό, δυσαρμονικό και άρρωστο για να μπορέσουμε  να προσελκύσουμε το καλύτερο που μας αξίζει και το δικαιούμαστε.

Τα τελευταία χρόνια όλοι οι άνθρωποι έχουμε επιβαρυνθεί με μεγάλη τοξικότητα και ακτινοβολία ακόμα και από το νερό που πίνουμε. Τα καθημερινά προβλήματα διογκώνονται από τους όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς ζωής. Όλοι έχουμε μάθει να νοιαζόμαστε μόνο για το πως θα εξασφαλίσουμε τα προς το ζην, μέσα από ένα σκεπτικό να μην χάσουμε την άνεση και την ασφάλεια μας. Φοβόμαστε να τολμήσουμε οτιδήποτε καινοτόμο, επικίνδυνο και πρωτοποριακό.

Αιτία όλων των παραπάνω γεγονότων είναι τα μιάσματα που όλοι κουβαλάμε και ενισχύουμε από γενιά σε γενιά. Πρέπει να ξεριζώσουμε τα μιάσματα αυτά ώστε να επιστρέψουμε στην υγεία και την ευημερία. Σημαντικό δεν είναι να αποκτήσουμε μόνο την αλλαγή αυτή της συνείδησης αλλά να την κρατήσουμε σε όσο το δυνατών υψηλότερα επίπεδα. Το υποσυνείδητο πάντα είναι καλά όταν νοιώθει ασφάλεια. Ασφαλές νιώθει μόνο όταν πραγματοποιούνται οι καταστάσεις της ζωής έτσι ώστε να μην ερεθίζονται και ξυπνούν οι ανασφάλειες, οι φοβίες, τα άγχη και οι προσκολλήσεις του.

Μιάσματα είναι όλες εκείνες οι κληρονομημένες και επίκτητες αντιδράσεις – αντανακλαστικά της ύπαρξης μας καθώς επίσης και όλα τα μοντέλα συμπεριφοράς που αποκτούμε με τον χρόνο για να νιώθουμε ασφαλείς .Αυτός όμως ο περιορισμός της πολυδύναμης ύπαρξης μας έχει ως αποτέλεσμα την ασθένεια και την προσέλκυση τελικά αυτού που φοβόμαστε.

Πόσο λοιπόν βασανιζόμαστε σε αυτή ζωή; Πόσο πίσω μας κρατάνε όλες αυτές οι αρνητικές ενέργειες από το υποσυνείδητό μας; Πόσο μας αρρωσταίνουν καθημερινά όλο και πιο πολύ; Στην ανάγκη να νιώσει το υποσυνείδητό μας ασφαλές όσο πιο πολλές δυσκολίες περνάμε αντί να γινόμαστε καλύτεροι και δυνατότεροι, αντιθέτως κλειδωνόμαστε ακόμα περισσότερο στο βασανιστήριο που οι ίδιοι έχουμε φτιάξει και ονομάζετε αυταπάτη και ψευδαίσθηση. Για να έρθει λοιπόν η πολυπόθητη αλλαγή πρέπει να ξεκλειδώσουμε το υποσυνείδητο, να απαλλαχτούμε από όλη τη σκιά του και να βιώσουμε την επέκταση των ικανοτήτων μας.

Μιάσματα υπάρχουν πολλά . Το πρώτο που ξεκινά να λειτουργεί μέσα μας είναι το μίασμα της ψώρας που προέρχεται από την έλλειψη της πίστης που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση της ανασφάλειας, της άγνοιας και της μιζέριας. Σωματικά εμφανίζεται με πολλά δερματικά προβλήματα αλλά και με ανέχεια οικονομική λόγου απόκτησης της νοοτροπίας ότι είμαι « περιορισμένων δυνατοτήτων». Ο ψωριάρης είναι αυτός που ζηλεύει γιατί δεν μπορεί να έχει αυτά που έχουν οι άλλοι, λόγο της δικής του έλλειψης. Ο πλούτος δεν συλλέγεται.

Το μίασμα του καρκίνου που θερίζει στις μέρες μας, προέρχεται από την μεγάλη καταπίεση που φέρνει στη ζωή μας το πρέπει. Κυρίως όμως από απληστία, μνησικακία και αλαζονεία. Από την αίσθηση ότι όλο αυτό που έχουμε να καταφέρουμε είναι ένα μεγάλο βουνό και εμείς δεν έχουμε την αντοχή, την ενέργεια και τα κότσια που απαιτούνται για να καταφέρουμε αυτό που πρέπει (περιορισμός). Θέλουμε να το παίξουμε Θεοί και να τα έχουμε όλα υπό έλεγχο. Φοβόμαστε οποιαδήποτε μορφή χάους, γιατί εμείς θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Αλλά το σώμα μας προειδοποιεί ότι Θεοί δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ. Αυτό είναι που δημιουργεί χάος στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και στο DNA μας ( εκφυλισμός – ασθένεια) . Αυτό είναι κάτι που εμείς οι μικροί θεοί δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.. Το στρες που απορρέει από αυτές τις καταστάσεις είναι ανυπολόγιστο! Ο πλούτος τελικά αδειάζει και χάνεται!

Πώς λοιπόν θα απαλλαγούμε από τις προσκολλήσεις του νου και τα προσωπικά μας δαιμόνια; Πολύ απλά οι ασκητές έλεγαν « φέρνοντας το νου στην καρδιά». Η καρδιά είναι ο ήλιος και ο εγκέφαλος είναι η γη. Ο εγκέφαλος περιστρέφεται γύρω από την καρδιά. Είναι το πρώτο όργανο που δημιουργείται στον άνθρωπο και το τελευταίο που πεθαίνει. Έχει βρεθεί από ερευνητές www.heartmath.org (heartmath institute) ότι το μαγνητικό πεδίο της καρδιάς είναι 5.000 φορές μεγαλύτερο από το μαγνητικό πεδίο του εγκεφάλου. Είναι τόσο δυνατό που μπορεί να ανιχνεύσει και να νιώσει η μια καρδιά την άλλη ακόμα και απόσταση 5 ποδιών μακριά!!!

Σκοπός μας είναι να συγχρονίσουμε όλους τους ανθρώπους να έχουν καρδιακή επικοινωνία και Καρδιακή Προσευχή. Η επιθυμία μας είναι η καρδιά να ενωθεί με το Θεό- Σύμπαν -Όλον, να βιώσει και να στείλει οδηγίες στον εγκέφαλο μας και όχι το αντίθετο. Θέλουμε να παράγει ο εγκέφαλος σκέψη και δόνηση με βάση τη δόνηση της καρδιάς και πρέπει να διδάξουμε την καρδιά μας ότι αξίζουμε την ικανότητα αυτή! Έτσι θα αλλάξουμε εμείς , θα αλλάξουμε τους άλλους, θα αλλάξουμε τη χώρα, θα αλλάξουμε τον κόσμο.

Ακόμα κάτι που υπάρχει στη μνήμη του υπό συνειδητού μας είναι το παιχνίδι των αριθμών,  www.usinflationcalculater.com . Το υπό συνειδητό κρατάει σαν ασφαλές αριθμό αυτόν από το παρελθόν πχ. Ένα σπίτι πριν 40 χρόνια κόστιζε 2.000.000 δραχμές δηλ. 5.500 ευρώ, πριν 20 χρόνια κόστιζε 80.000 ευρώ, πριν 10 χρόνια 100.000 ευρώ και σήμερα 200.000 ευρώ. Ένας μισθός πριν 40 χρόνια ήταν 100 ευρώ, πριν 20 χρόνια 250 ευρώ, πριν 10 χρόνια 400 ευρώ και σήμερα 700 ευρώ. Οι προσκολλήσεις αυτές στο παιχνίδι των αριθμών στο υποσυνείδητό μας είναι αυτό που σήμερα ονομάζουμε ‘’οικονομική ανασφάλεια’’ και έχουμε πείσει τον εαυτό μας ότι δεν πρέπει να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις γιατί έως εκεί φτάνουν τα νούμερα. Όχι λοιπόν!! Δεν φτάνουν ως εκεί. Όταν όλα τα νούμερα αλλάζουν τόσο δραματικά εγώ δεν μπορώ να περιμένω προσκολλημένος στα παλιά νούμερα. Πλούτος γύρο μας υπάρχει απλά δεν είμαστε έτοιμοι να τον προσελκύσουμε, τόσο τον πνευματικό πλούτο όσο τα υλικά αγαθά και την υγεία.

Θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε όταν καθαρίσουμε από πάνω μας αυτά τα δύο μιάσματα με την ενέργεια της ομοιοπαθητικής, της κβαντικής βιοανάδρασης, της βιοενέργειας και φυσικά με την επίκληση της Θείας Ενέργειας θα καθαρίσουμε την τσιγκουνιά, τη μιζέρια, το φόβο, την ανασφάλεια, τις προσκολλήσεις τις εξαρτήσεις, τις αυταπάτες, την απληστία, την αίσθηση του περιορισμού, την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και στους άλλους. Όταν ρυθμίσουμε όλα τα κύτταρα και τα όργανα του σώματός μας ώστε να λειτουργούν με αρμονία και απόλυτη ισορροπία.

Θα ζήσουμε μαζί 4 – 5 ώρες που θα αλλάζουν τη ζωή μας γιατί πρώτα θα αλλάξουμε εμείς.

Τα μηνύματα που θα εστιάσουμε πέρα από όλη την θεραπεία για το σώμα και την ανοσία είναι:

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟ – ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ: Κυριακή Προσευχή: Συγχωρώ όλους όσους με έχουν βλάψει και ζητώ συγνώμη από όσους έβλαψα και από το Θεό. Ανακτώ στο σώμα μου την τέλεια υγεία και ισορροπία και αν είναι θέλημα Θεού πολλαπλασιάζω  αμέσως το αριθμητό εισόδημα  και κρατώ αυτή την γνώση και ικανότητα από το αυθεντικό αποτύπωμα του DNA μου για ευημερία για όλη μου τη ζωή με ευλάβεια, ευκολία, άνεση και αρμονία. Το αποτύπωμα του DNA μου για ευημερία δημιουργήθηκε από το Θεό με τη Θεία Φώτιση το κατέχω και απαλλάσσομαι από το καθημερινό στρες, τις έγνοιες και τον εγωισμό διότι απαλλαγμένος από αυτά μπορώ να αφοσιωθώ στο θέλημα του. Υπόσχομαι ότι με αυτό το έξτρα εισόδημα θα βοηθήσω άλλους ανθρώπους και θα δίνω 10% από το περίσσευμα μου σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ: Τώρα αφήνω να φύγουν οι προσκολλήσεις σε προηγούμενες αριθμητές σταθερές σε ευρώ μιας και η πραγματικότητα για τα τρέχοντα εισοδήματα, τιμές και αξίες έχουν αλλάξει δραματικά και πολλαπλασιάζω αμέσως το μηνιαίο εισόδημά μου. Προσελκύω αυτό το ποσό  μηνιαίως, σύντομα σαν ανταμοιβή της ενθύμησης και τιμώντας τη Θεία Φώτιση για την ευημερία που προορίζεται για μένα σε αυτή τη ζωή και τον κόσμο και έτσι απαλλαγμένος από τις έγνοιες της καθημερινότητας να στρέφομαι προς την πνευματικότητα. Ανανεώνω κάθε μου κύτταρο και όλο τον οργανισμό μου και αποθηκεύω στο σώμα μου την τέλεια υγεία, καθαρό νου, σώφρονα λογισμό, καθαρή καρδιά και συναίσθημα και επαναφέρω όλα αυτά καθώς και την ενέργεια μου σε τέλεια ισορροπία. Αποδεσμεύω κάθε εγωισμό, κάθε παλιό μου τραύμα, πληγή, σύγκρουση, προσκόλληση, εθισμό, απληστία και αλαζονεία και περνώ από το εγώ στο εμείς και στο Όλο. Ελεύθερος από εγωισμό γίνομαι ένα με το Θείο Φως και κάθε εμπόδιο διαλύεται, τα μαθήματα – παθήματα που ο Θεός στέλνει αντικαθιστώνται από ταπείνωση, ευλογία, ευτυχία, γαλήνη, ευημερία και αφθονία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μου.Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft