Ανθοθεραπεία

Εναλλακτική θεραπεία που χρησιμοποιεί τα ανθοϊάματα ως θεραπευτικό μέσο. Είναι μίγματα από  αποστάγματα διαφόρων ανθών που η χρήση τους προκαλεί θεραπευτικούς  ενεργειακούς κραδασμούς στον οργανισμό δρώντας κυρίως στο επίπεδο των συναισθημάτων (φοβίες, άγχη, καταστάσεις stress, κατάθλιψη κ.α.) και εξισορροπώντας τα ρυθμίζει την υγεία και στα υπόλοιπα επίπεδα (νοητικό, σωματικό).

Γύρω στα 1930 στην Αγγλία ένας Ουαλός γιατρός ο Edward Bach, παρατήρησε ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στις διάφορες παθήσεις και την ψυχική διάθεση των ασθενών. Αν επανέλθει σε ισορροπία η διαταραγμένη ψυχική κατάσταση κάποιου ασθενούς, επανέρχεται και η υγεία του. Βρήκε λοιπόν μετά από πειράματα ότι 37 λουλούδια μπορούν να επιτύχουν επαναφορά της ψυχικής ισορροπίας.

Σήμερα οι επιστήμονες παραδέχονται πως ο άνθρωπος  αποτελείται από σώμα, ψυχή και πνεύμα και πως οι αρρώστιες είναι η αποκρυστάλλωση μιας πνευματικής συμπεριφοράς.
Η μέθοδος αυτή είναι απλή, ακίνδυνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα.Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft