Αποτοξίνωση

Με τη μέθοδο Detox foot spa

Δείτε πως αλλάζει το χρώμα στο νερό περνώντας οι τοξίνες από τον οργανισμό σας σ’ αυτό με μια σπάνια μέθοδο βασισμένη στη ρεφλεξολογία.

Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει.
Είναι μια φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η μόνη διέξοδος χωρίς χάπια, δίαιτες κ.τ.λ. προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά.
Η προσπάθεια του οργανισμού να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των τοξινώσεων μειώνει δραστικά τη λειτουργικότητά του.
Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις.

Εξωτερικές ενδείξεις

 1. Ακμή
 2. Πανάδες
 3. Πρηξίματα
 4. Άγριο ή αφυδατωμένο δέρμαΚυτταρίτιδα, παχυσαρκία
 5. Χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα δέρματος
 6. Ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, σακούλες και μαύροι κύκλοι.

Εσωτερικές ενδείξεις

 1. Κόπωση
 2. Αϋπνία
 3. Κακή αφομοίωση
 4. Ανορεξία
 5. Φουσκώματα
 6. Μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού
 7. Νευρικότητα
 8. Αδυναμία
 9. Βραδύτητα σκέψης
 10. Εύκολο κρύωμα
 11. Μυϊκοί πόνοι
 12. Στομαχικές και εντερικές δυσφορίες
 13. Θυμός χωρίς αιτία
 14. Μη φυσιολογικές αφοδεύσεις
 15. Κρυάδες

Αν έχετε λοιπόν κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα τότε το πρώτο που απαιτείται να κάνετε είναι ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Η συσκευή καθαρισμού με Ιονισμό είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μία ηλεκτρονική συσκευή, μια κεφαλή ( διάταξη ηλεκτροδίων από ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό), περικάρπιο, καθώς και μια ζώνη μέσης από άνθρακα Μπαμπού. Κατά τη χρήση η συσκευή παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να αποτοξινωθεί με φυσικές διαδικασίες. Τα ιόντα αυτά έλκουν και αναγκάζουν μέσω των πόρων των πελμάτων τις τοξίνες αυτές που ονομάζουμε ελεύθερες ρίζες, να βγουν στο νερό της λεκάνης.

Στη ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν 2000 πόροι και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα.

Το λουτρό Detox foot spa βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα τις επιδερμίδας του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και ορατό στο νερό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της μεθόδου μέσα στην πλαστική λεκάνη όπου συσσωρεύονται τοξίνες και άλλες εναποθέσεις.
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής του, καθώς επίσης και από τη συσσώρευση τοξινών. Είναι επιβεβαιωμένο στην πράξη ότι με 6-8 επαναλήψεις της μεθόδου επιφέρουν ανακούφηση ενώ μετά από μια πλήρη σειρά 14 θεραπειών νοιώθουμε υγιείς και ακμαίοι. Η θεραπεία πρέπει να γίνεται 3 με 4 φορές το χρόνο.

Με τη μέθοδο αυτή το νερό αλλάζει διάφορα χρώματα, επίσης παρουσιάζει διάφορες αφρώδεις ουσίες ή νιφάδες. Μετά από αρκετές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ανάλογα με το χρώμα και τις ουσίες αυτές υπήρχε κακή λειτουργία, λόγω τοξινών, σε συγκεκριμένα όργανα ή σύστημα.

Η μέθοδος είναι απαραίτητη και πρέπει να τη χρησιμοποιούν όσοιΔέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft