Βιογραφικά

MSc, PD(Hom), ND, Γρηγορίου Αρετή             κιν. 6944417773             e-mail:aretigrig@yahoo.gr

 

 

Η Γρηγορίου Αρετή γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.

Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος και η αγάπη της για τη θεραπευτική την οδήγησε στο να εντρυφήσει στη βοτανοθεραπεία.

Παρακολούθησε σε νεαρή ηλικία αρκετά σεμινάρια ομαδικής ψυχοθεραπείας και συστημικής αναπαράστασης προσπαθώντας για την προσωπική της αυτοβελτίωση.

Αργότερα αποφοίτησε και από τη σχολή Αρωματοθεραπείας του Natural Health Science και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Αρωματοθεραπευτών.

Έκανε πολλά σεμινάρια πάνω στην ολιστική μάλαξη, σιάτσου, ρεφλεξολογία και ανθοϊάματα.

Το πάθος της για τις εναλλακτικές θεραπείες και η απογοήτευσή της από το ιατρικό καθεστώς υγείας, όπως είναι δομημένο παγκόσμια, την ώθησαν να στραφεί προς την ύψιστη θεραπευτική Τέχνη την Ομοιοπαθητική.

Σπούδασε στο Ιπποκράτειο Kέντρο Kλασσικής Ομοιοπαθητικής κοντά στον διακεκριμένο Oμοιοπαθητικό Στουραϊτη Γεράσιμο. Συγχρόνως απέκτησε και το diploma of homeopathy στη σχολή Devon της Αγγλίας του school of homeopathy κοντά στο Misha Norland.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος και μέλος του Συλλόγου Υποστήριξης της Υγείας

Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, αξιόλογων καθηγητών Ομοιοπαθητικής όπως « σπάνια θεραπευτικά μέσα », « ιώσεις – γρίπη – οξείες περιπτώσεις» με το Στουραϊτη Γεράσιμο, « βιοφυσική της ομοιοπαθητικής » στο Ι.Κ.Κ.Ο με την Αλεξάνδρα Δεληνίκου, «Γνωστική ομοιοπαθητική» και «οξείες περιπτώσεις» με τον Γιώργο Λουκά, «ανάλυση και επεξεργασία ομοιοπαθητικού ιστορικού», «προσέγγιση στην μεθοδολογία του Shankaran», « ανάλυση περιπτώσεων» από τον Misha Norland.

Σπούδασε Βιοανάδραση και Bιοσυντονισμό στα Quantum Academies και απέκτησε το Biofeedback  Specialist  Diploma  (BANHS).  Πήρε Master – Neuroanatomy, Neuroelecrophysiologyand  Biofeedback  Bioresonanse από το κρατικό Βabes Medical University of Romania. Εφαρμόζει την κβαντική βιοανάδραση από το 2009 με τις συσκευές EDUCTOR / INDIGO.

Παρακολούθησε πολλά συνέδρια πάνω στην Κβαντική Βιοανάδραση και την εφαρμογή SCIO/ EDUCTOR / INIGO. Βουδαπέστη 2009 – 2010 -2011, Κοπεγχάγη 2011, Τιμισοάρα 2011.

Είναι Ιδρυτής και διδάσκει Ομοιοπαθητική, Κβαντική Βιοανάδραση και Εναλλακτικές Θεραπείες στο «Alternative Healing Center Α.Η.Cκαι είναι Ιδρυτής του on– line University of Quantum Research and Alternative Medicine U.Q.R.A.M.

Παρακολούθησε Προγράμματα Παιδαγωγικών Σπουδών στο Παιδαγωγικό εργαστήρι Ε.Π.Ι πάνω στο «θεατρικό παιχνίδι» και την «ειδική αγωγή».

Η αγάπη της για την ομοιοπαθητική και τον άνθρωπο την έκαναν να δηλώσει συμμετοχή στους «ομοιοπαθητικούς χωρίς σύνορα» και να συμβάλλει στο να πραγματοποιηθεί η ιδέα.

Εργάστηκε 2 χρόνια στην Αθήνα και ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη κοντά σε έμπειρους Ομοιοπαθητικούς αλλά και ως επαγγελματίας. Το Μάιο του 2007 επιστρέφει στην πόλη της τα Τρίκαλα για να κάνει ένα σύγχρονο κέντρο Ομοιοπαθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών  «Alternative Healing Center». Από το 2010 το  «Alternative Healing Center» ιδρύεται και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας με διακεκριμένους συνεργάτες αλλά και την κύρια εποπτεία όλων των ασθενών από την κ. Γρηγορίου.

 

 

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση Αθηνών: Ωλένου 17, Νέα Κυψέλη απέναντι από τα Δικαστήρια στην Ευελπίδων Τηλ., Fax Αθηνών: 243 1087540

Γρηγορίου       Αρετή κιν. 6944417773     email:aretigrig@yahoo.gr

Διεύθυνση Τρικάλων: Κρηνίτσα Τρικάλων, 421 00
Τηλ., Fax Τρικάλων: 24310 87540

 

Email: info@alternativehealing.gr και aretigrig@yahoo.gr

Επίσης μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft