Βοτανοθεραπεία – Φυτοθεραπεία – Γεμμοθεραπεία

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Ο Διοσκουρίδης ήταν μεγάλος ερευνητής πάνω στις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχονοητική σφαίρα και στην αρμονία του ανθρώπου με το σύμπαν!

Κάποια φυτά θεωρούνταν ιερά γιατί οι εσωτερικές τους ενεργειακές δονήσεις έφερναν σε αρμονία τον άνθρωπο με το σύμπαν.

Έκτοτε ολόκληρη η ιατρική επιστήμη βασίστηκε στις ουσίες που ήταν γνωστές στα φυτά και στα φαρμακευτικά βότανα για να αναπτυχθεί αργότερα και να ξεχάσει τελείως τις ρίζες από τις οποίες προήλθε.

Η βοτανοθεραπεία είναι χημική θεραπεία παρά ενεργειακή. Έχει όμως και ενεργειακούς κραδασμούς παράλληλα με τις χημικές ουσίες που είναι κρυμμένες στο φυτό που έχει την δική του οντότητα και ύπαρξη στο σύμπαν.

Η συνέργεια των διαφόρων ουσιών μέσα στο ίδιο το φυτό είναι που κάνει την βοτανοθεραπεία ακόμα πιο αποτελεσματική χωρίς να επιφέρει όλες εκείνες τις φοβερές παρενέργειες των χημικών φαρμάκων! Οι συνδυασμοί τους αυτοί καθώς και η προσθήκη βιταμινών, πρωτεϊνών και μετάλλων δημιουργούν δυναμικά φυτοθεραπευτικά σκευάσματα.

Εμβρυακά κύτταρα από κάμβιο, μεριστοματικός ιστός( ιστός πλούσιος σε στοιχεία και δυναμική ενέργεια), οφθαλμοί δέντρων, θάμνων και νεαροί βλαστοί, που είναι πλούσια σε φυτοορμόνες, μέταλλα και στοιχεία χρησιμοποιούνται στη Γεμμοθεραπεία με άμεσα αποτελέσματαΔέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft