Αναζωογόνηση Χαλάρωση Επαναφόρτιση Αντιγήρανση Έλεγχος Βάρους Αρμονία Ευεξία Θεραπείες Προσώπου – Σώματος

Εκπέμψτε Ομορφιά εκ των Έσω

Τιμή ETERNALE 10.000 ευρώ

Το ETERNALE σύστημα αναζωογόνησης σας φέρνει σε μια όαση Χαλάρωσης και Ευεξίας. Είναι ένα υψηλής τεχνολογίας σύστημα μικροφορτίων που αλληλεπιδρά με ένα λογισμικό πρόγραμμα για να επιτύχει με αποτελεσματικότητα τη βαθιά Χαλάρωση, τη μείωση των στρεσσογόνων και την βελτίωση της εμφάνισης σε πρόσωπο και σώμα.

Το σύστημα δουλεύει σε τρία επίπεδα:
Προσεχτικά ενορχηστρωμένες μουσικές συνθέσεις με ειδικούς τόνους Σολφάζιο υποστηρίζουν ένα βαθύ στάδιο χαλάρωσης και διαλογισμού.

Καθοδηγούμενοι οραματισμοί και ακουστικές ασκήσεις χαλάρωσης βοηθούν να κάνετε θετικές και υγιείς σκέψεις, να απαλλαγήτε από εθισμούς, να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας, να αγαπάτε και να φροντίζετε το σώμα σας, να ανακουφστήτε από το στρες, να ελέγξετε το βάρος σας και πολλά ακόμη

Μία υψηλής ταχύτητας, αλλά συμβατής με τον οργανισμό, σχεδόν ανεπαίσθητης συχνότητας μικροφορτίων, δονούν τον οργανισμό και επιτυγχάνουν ένα βαθύ στάδιο χαλάρωσης και θεραπείας για το φυσικό σώμα. Έτσι ΄με την τεχνολογία της κβαντικής βιοανάδρασης απαλλασσόμαστε από ανθυγιεινά πρότυπα και συνήθεις, από την ένταση και τις εξαρτήσεις και ενισχύουμε την βελτίωση της εμφάνισης σε πρόσωπο και σώμα, το μυικό τόνο και την ποιότητα του δέρματος και πολλά άλλα ακόμη.

Η εμπειρία του ETERNALE

Το σύστημα αναζωογόνησης Eternale παρέχει την ικανότητα να αποφορτίσουμε το καθημερινό στρες εκ των έσω. Επίσης εναρμονίζει το νου, το σώμα και το δέρμα μέσα από την εξατομικευμένη θεραπεία με κβαντική βιοανάδραση, μικροσυχνότητες και μικροφορτία. Η όλη διαδικασία ήπια εξισορροπεί τα ενεργειακές διαταραχές που σχετίζονται με τη γήρανση και το στρες, βοηθώντας να βιώσετε την εσωτερική σας ευεξία και ζωτικότητα. Οι πελάτες που το δοκίμασαν μαρτυρούν τη δική τους βαθιά αίσθηση χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ευεξίας και αρμονίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ETERNALE

Μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία του συστήματος για 30, για 60 ή για 90 λεπτά
Eternale Mini – 30 λεπτά
Είναι συνδυασμός 4 προγραμμάτων που προωθούν την χαλάρωση, την αναζωογόνηση, την επαναφόρτιση με ενέργεια και την αποτοξίνωση (Vitale, Youth, Serene, Enviro) .
Eternale Maxi – 60 λεπτά
Είναι συνδυασμός 4 προγραμμάτων που προωθούν την χαλάρωση και την αναζωογόνηση (Vitale, Youth, Serene, Enviro) και επιπλέον άλλα 4 προγράμματα που βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος (χαλάρωση-κυτταρίτιδα-ραγάδες) και των μαλλιών, βοηθούν στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους , προσδίδουν αυτοεκτίμηση και απαλλάσσουν από τους εθισμούς (Glow, Shape, Lux, Sphere).
Eternale Lift – 30 λεπτά
Το πρόγραμμα αυτό βελτιώνει θεαματικά τις λεπτές γραμμές του προσώπου αλλά και τις ρυτίδες, βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό και εξομαλύνει τις δυσχρωμίες δίνοντας μια υπέροχη λάμψη στο δέρμα. Σε συνδυασμό με ειδικό Roll On στοχεύουμε ακριβώς πάνω στο πρόβλημα.
Eternale Max Lift – 60 λεπτά
Συνδυάζει τα προγράμματα Eternale Mini και Eternale Lift για μια θεραπεία προσώπου και συγχρόνως τα οφέλη από την αναζωογόνηση, την επανάφορτιση, την αποτοξίνωση και τη απαλλαγή από το στρες.
Eternal Total – 90 λεπτά
Περιλαμβάνει μια πλήρη θεραπεία προσώπου και σώματος συνδυάζοντας τα προγράμματα Eternale Maxi και Eternale Lift.
Eternal Fit – 5 λεπτά
Ένα σύντομο πρόγραμμα για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν το σώμα τους και να προετοιμαστούν για να γυμνάζονται, δίνει ενέργεια και κινητοποιεί τον οργανισμό να κινηθεί. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα για όσους βάριουνται και αποφεύγουν την άσκηση

Ενεργοποίηση Φυσικών Καλλυντικών και Ομοιοπαθητικών σκευασμάτων Αντιγήρανσης, Φόρμας και Ευεξίας.

Πάνω στη συσκευή έχουμε την ικανότητα να ενεργοποιήσουμε με τις συχνότητες της θεραπείας ειδικά επιλεγμένα φυσικά και βιολογικά καλλυντικά που συνεχίζουν κατά την χρησιμοποίησή τους στο σπίτι να αντανακλούν τα μικροφορτία και τις συχνότητες αυτές στα κύτταρα του δέρματος για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Ειδικά συμπληρώματα και ομοιοπαθητικά σκευάσματα δίνουν λύση εκ των έσω όλων των προβλημάτων του οργανισμού στον τομέα της αντιγήρανσης και της ευεξίας
Δημιουργήστε μια όαση αναζωογόνησης και ευεξίας στο ίδιο σας το σπίτι. Το σύστημα Eternale δεν απαιτεί ιδαίτερες γνώσεις. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση και χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους για προσωπική τους χρήση, για την οικογένειά τους και τους φίλους τους.

Με το Eternale επιτυγχάνουμε!Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft