Κβαντική βιοανάδραση και θεραπεία ψυχικών τραυμάτων

Γρηγορίου Αρετή

PD.HomUKClassicalHomeopathy, ΜemberofEuropianCouncilofClassicalHomeopathy (E.C.C.H)
Μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (Σ.Ο.Ε.) και του Πανελληνίου Συλλόγου Υποστήριξης της Υγείας
BSc (hons) AlternativeandNaturalTherapies
Τ. Γεωπόνος Φ.Π , Ειδ. Βοτανοθεραπείας – Αρωματοθεραπείας – Ανθοθεραπείας

Είναι σε όλους γνωστό πως πολλές φορές μια παθολογία ξεκινάει εκεί που ένα ψυχικό, σωματικό ή νοητικό στρες συμβαίνει. Υπάρχουν σταθμοί στη ζωή κάθε ανθρώπου όπου το στρες που δέχτηκε σε εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατο να απορροφηθεί από τον οργανισμό για να επανέλθει. Συνήθως υπάρχει η αίσθηση ότι «δεν ήμουν ποτέ καλά από τότε που…» . δηλαδή ο στρεσογόνος παράγοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή προκάλεσε τέτοια ανισορροπία και αναστάτωση στον οργανισμό του ανθρώπου, διαταραχή δηλαδή στην ομοιόστασή του, που δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει ξανά στην ίδια υγιή κατάσταση.

Έτσι έχουμε την εγκαθίδρυση συμπτωμάτων στον οργανισμό όπως π.χ σωματικών συμπτωμάτων, αλλεργίες και δυσανεξίες που είναι συνδεδεμένες με ψυχικά τραύματα όπως και δυσαπορρόφηση θρεπτικών συστατικών , μέχρι και πιο πολύπλοκες παθήσεις όπως έλκος, κολίτιδες, δερματικές παθήσεις και άλλα. Όσο αφορά τώρα το ψυχονοητικό επίπεδο, γνωρίζουμε ότι τα ψυχικά τραύματα δεν θεραπεύονται πάντα και ανάλογα τις συγκυρίες μπορούν να πυροδοτούνται ξανά και ξανά εγείροντας έτσι καταστάσεις όπως άγχος, μεταπτώσεις στη διάθεση, φοβίες, εθισμούς, διαταραχές ύπνου κ.α.

Με τη κβαντική βιοανάδραση μπορούμε να ανιχνεύσουμε αυτές τις διαταραχές, μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς την ηλικία του ανθρώπου που είχαμε ένα τέτοιο τραύμα και που επέφερε τέτοια αλλαγή στην ομοιόστασή του. Μπορούμε να προσδιορίσουμε το αίτιο που το δημιούργησε π.χ. συναισθηματική σύγκρουση, απώλεια, έντονη θλίψη, απογοήτευση, προδοσία, εγκατάλειψη κ.α. Πολλές φορές το αίτιο μπορεί να είναι κάποιος ιός, μικρόβιο, έκθεση στο κρύο ή στην υπερβολική ζέστη κ.α.

Επίσης μπορούμε να θεραπεύσουμε ενεργειακά τη γραμμή αυτή του χρόνου και το σημείο που συνέβη αυτή η διαταραχή, να γυρίσουμε πίσω τον οργανισμό σε μια πιο υγιή κατάσταση, πριν από το τραύμα αυτό. Δρώντας στον κατώτερο εγκέφαλο και στον υποθάλαμο, εκεί που ενεργειακά αποτυπώνονται τα τραύματα και δημιουργούνται οι ενεργειακές δυσαρμονίες, επαναφέρουμε την αρμονία, σε αυτά τα κέντρα και αποφορτίζουμε την κατάσταση του πάσχοντα.

Με την κβαντική βιοανάδραση και το βιοσυντονισμό μπορούμε να επέμβουμε άμεσα στα συναισθήματα και να τα εξισορροπήσουμε βοηθώντας έτσι στη συναισθηματική ισορροπία και την προσωπική ωρίμανση. Μπορούμε επίσης να αποφορτίσουμε ενεργειακά και να βοηθήσουμε τον πάσχοντα να απαλλαγεί από τα σωματικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και επιδεινώνουν την ψυχολογία του.

Κάτι που επίσης έχει αποτέλεσμα είναι ο συντονισμός των ορμονών του σώματος και κυρίως των ορμονών της υπόφυσης, του υποθαλάμου και της επίφυσης. Η σκέψη αρχίζει έτσι να γίνετε πιο καθαρή, η συνειδητότητα του ανθρώπου αυξάνει, το στρες μειώνεται και η ψυχική και νοητική υγεία επανέρχονται. Πολύ σημαντικό είναι ότι μπορούμε να επέμβουμε με τις κατάλληλες συχνότητες στους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου ( ενδορφίνες, σεροτονίνη, ντοπαμίνη, GABA και άλλους οπιούχους νευροδιαβιβαστές)) και να επαναφέρουμε τη χημική του ισορροπία.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επεμβαίνουμε ενεργειακά, άμεσα, στο υποσεινήδητο και αλλάζουμε τις αρρωστημένες εκείνες νόρμες ακόμα και σε επίπεδο αρχετύπων. Αυξάνουμε έτσι την επίγνωση και δημιουργούμε νέες δυναμικές που μας απαλλάσσουν από όλα τα συνοδά συμπτώματα των ψυχικών τραυμάτων όπως είναι το στρες, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, η παράνοια, η κακή ψυχολογία, ο εκνευρισμός, οι φοβίες, τα σωματικά συμπτώματα κ.α.

Γινόμαστε έτσι πραγματικοί αρχιτέκτονες του εαυτού μας!Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft