Νένα Χρονοπούλου  Ηθοποιός και Μητέρα ( από ανάρτησή της στο Facebook)

Φίλοι μου καλή σας ημέρα,
σ’ αυτή τη φωτογραφία μπορείτε να δείτε δύο θαύματα μαζί, το ένα είναι το παιδί μου που κατάφερε και βγήκε νικητής από την προωρότητα και το άλλο είναι η θεραπεία που κάνει και λέγεται Κβαντική Βιοανάδραση ή αλλιώς Βιοσυντονισμός, μία πραγματικά θαυματουργή μέθοδος αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου και μάλιστα ανώδυνη. — με την ΑΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ στην τοποθεσία Alternative Healing Center.

Όταν το παιδί μου, ο Χρήστος μου. που είναι όλη μου η ζωή, και που τόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί από τα χιλιάδες φάρμακα που αναγκαστικά είχε πάρει εξ’ αιτίας της πολύ μεγάλης προωρότητας του, γνώρισε το scio, η ζωή του άλλαξε και η ζωή όλων μας άλλαξε.
Γνωρίσαμε τι πάει να πει ελπίδα σωτηρίας από όλα αυτά που καθημερινά μας βομβαρδίζουν.
Η Κα Γρηγορίου, έγινε σύμμαχός μας και συνοδοιπόρος μας σ’ αυτό το ταξίδι μας και η Ιθάκη πλέον είναι ο σίγουρος προορισμός, μια που Καπετάνιος είναι η γνώση, η αλήθεια και η πίστη.
Όλα τα άλλα είναι δεδομένα αφού μόνο καλό έχουμε δει οικογενειακώς από το ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ SCIO, και από τις τεράστιες γνώσεις και ικανότητες της Αρετής , που εκτός από Δασκάλα μου, έγινε και πραγματική μας φίλη . . . Σ’ αγαπάμε πολύ, και θα είμαστε πάντα δίπλα σου όπως και εσύ στέκεσαι δίπλα μας τόσα χρόνια . . .

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικογόλος

Διδάκτωρ ΑΠΘ

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τον άπειρο σεβασμό μου στις γνώσεις της ομοιοπαθητικού ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΡΕΤΗΣ για την θεραπεία μου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενός χρόνιου για σαράντα χρόνια πρόβλημα πνευμόνων(αλλεργικό βρογχικό άσθμα).

Θα πρέπει να τονίσω ότι έκανα πάμπολλες θεραπείες της κοινής ιατρικής χωρίς θεμιτό αποτέλεσμα με ρήση του τελευταίου μου ιατρού ότι από εδώ και πέρα εφόρου ζωής  θα πρέπει να παίρνω κορτιζόνη.

Αλλά το πιο σπουδαίο απ΄όλα που πρέπει να υπερτονιστεί είναι ότι για τέσσερα χρόνια οι θεραπείες μου στοίχισαν στο Ελληνικό Κράτος γύρω στις εξήντα χιλιάδες ευρώ (60.000€) χωρίς επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ με τη ομοιοπαθητική μερικές δεκάδες ευρώ (150€).

 

Κ.Μ.Κ. κορίτσι 13 ετών

Ήρθα με πόνους στις αρθρώσεις, στα χέρια και τα πόδια καθώς και φοβερές ημικρανίες. Πονούσε και η κοιλιά μου κάθε φορά που έπινα γάλα. Πονοκέφαλος τρομερός που μου προκαλούσε εμετούς.

Τα συμπτώματα επέμεναν για 7 – 8 μήνες. Άμεσα από την πρώτη συνεδρία είδαμε 80% βελτίωση και από την επόμενη όλα διορθώθηκαν.

Παπακωνσταντίνου Άννα ετών 55

Εδώ και 8 χρόνια εμπιστευόμαστε την Αρετή οικογενειακώς για όλα μας τα προβλήματα. Έχουμε αντιμετωπίσει το πένθος μας,  την ρευματοειδή αρθρίτιδά μου και του πατέρα μου, την άνοια της μητέρας μου, μεταπλασίες και όγκους, ψυχολογικά προβλήματα, ιώσεις στα μικρά εγγόνια μου, άσθμα χρόνιο, επιπλέον βάρος, αλλεργικά προβλήματα, δερματικά προβλήματα κ.α. Εδώ και 8 χρόνια όλοι μας, από τους γονείς μου μέχρι τα εγγόνια μου δεν παίρνουμε χημικά φάρμακα και για κάθε μας πρόβλημα συμβουλευόμαστε την Αρετή. Η συσκευή SCIO είναι μοναδική. Μπορεί να προβλέψει ακόμα και από τι μπορεί να αρρωστήσουμε από τις επόμενες μέρες μέχρι και χρόνιες καταστάσεις. Στην αρχή είχαμε κάποιες αμφιβολίες αλλά όταν δεν παίρναμε προληπτικά τα ολιστικά σκευάσματα και ομοιοπαθητικά παθαίναμε ακριβώς αυτά που η κ. Γρηγορίου εντόπιζε από πριν. Τώρα με την Προγνωστική και Προληπτική Ιατρική είμαστε όλοι υγιείς.

Βουτσελάς Σωτήρης ετών 30

Είχα σοβαρά προβλήματα με το έντερο. Είχα βακτήρια και μύκητες. Η όλη κατάσταση τον ταλαιπωρούσε πάνω από δυο χρόνια με συνεχόμενες διάρροιες αμέσως μετά το φαγητό. Είχα πάει σε αρκετούς γιατρούς ιδιώτες και έκανα κάθε είδους εξετάσεις όμως δεν βρέθηκε ούτε η αιτία, ούτε και η λύση  στο πρόβλημά μου. Μάλιστα έφτασα μέχρι και σε γιατρούς στα πανεπιστημιακά  Νοσοκομεία σε άλλες πόλεις αλλά ούτε και από εκεί βοηθήθηκα. Μετά από αυτήν την ταλαιπωρία δύο χρόνων στράφηκε προς την κ. Γρηγορίου για ομοιοπαθητική και  Βιοανάδραση. Μέσω λοιπόν των γνώσεών της στην ομοιοπαθητική σε συνδυασμό με την βιοανάδραση όχι μόνο βοηθήθηκα αλλά είδα  μία βελτίωση η οποία άγγιξε το 80% στο πρόβλημα αλλά και βοηθήθηκα και σε άλλα προβλήματα υγείας που είχα περιοδικά.

Τσιγκαρίδας Κώστας ετών 45

Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον επιχείλιο έρπη, καθώς επίσης και με μυκητίαση στα πόδια. Είχα πάει σε αρκετούς δερματολόγους αλλά μου είχαν πει ότι μπορούν να με βοηθήσουν μόνο με κρέμες και η θετική επίδραση θα υπήρχε μόνο όσο θα διαρκούσαν οι κρέμες γιατί μετά το πρόβλημα θα ξανά εμφανιζόταν. Κάποια στιγμή στράφηκε προς την κ. Γρηγορίου και την ομοιοπαθητική. Το πρόβλημα του επιχείλιου έρπη εξαφανίστηκε ενώ στο πρόβλημα με τις μυκητιάσεις είδε διαφορά και βελτίωση 80% σε ένα μόλις μήνα. Συνεχίζω ακόμα τη θεραπεία για τους μύκητες. Εκτός όμως από αυτό είδα μία αλλαγή και σε όλο μου τον οργανισμό σε ποσοστό που να αγγίζει το 70% με 80% και σε άλλα προβλήματα όπως το στρες.

Ζάχου Μαρία ετών 36

Υπέφερα χρόνια από ένα είδος εκζέματος σε όλο μου το σώμα, με αρκετή φαγούρα. Πήγα σε πολλούς Ομοιοπαθητικούς γιατί πάντα ήθελα τέτοιου είδους προσέγγιση για τα προβλήματά μου. Ότι και να μου δώσαν  δούλεψε για λίγο και μετά πάλι είχα την ίδια κατάσταση. Η κ. Γρηγορίου μου πρότεινε να συνδυάσουμε την Ομοιοπαθητική με την Κβαντική Βιοανάδραση. Το SCIO μας βοήθησε να βρούμε κάποια άγνωστα για τους περισσότερους Ομοιοπαθητικά φάρμακα  που όμως είχαν εκπληκτικά αποτελέσματα και τώρα είμαι 2 χρόνια απόλυτα υγιής. Βοήθησε επίσης όλη την Οικογένειά μου και κυρίως τα δύο αγοράκια μου 11 και 7 ετών εδώ και 4 χρόνια να αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα υγείας χωρίς αλλοπαθητικά  χημικά φάρμακα και να αποκτήσουν ένα πολύ γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Βοήθησε επίσης τον σύζυγό μου που είχε έντονα μυοσκελετικά προβλήματα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και συχνές τενοντίτιδες να είναι χωρίς συμπτώματα εδώ και 2 χρόνια παρόλο το φόρτο εργασίας τους. Στην κ. Γρηγορίου έχουμε εμπιστευτεί όλη την οικογένειά μας.

Μπ. Ι. ετών 63

Όταν αποφάσισα να πάω στη κυρία Γρηγορίου ήμουν ένας ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος οργανισμός, ήμουν πριν το χειρουργείο για αιμορροΐδες, είχα κολικούς νεφρών και εντέρου σχεδόν κάθε μέρα, είχα κολίτιδα μόνιμη, το ουρικό οξύ ήταν πάντα ανεβασμένο και πρήζονταν τα πόδια μου, είχα υπερβολικό στρες, αλλεργίες κάθε άνοιξη και σοβαρό πρόβλημα με τον προστάτη. Όλα αυτά με είχαν περιορίσει στο σπίτι, δεν ήμουν πια υγιής και ελεύθερος.  Η κ. Γρηγορίου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα 5-6 μήνες συνολικά 4 επισκέψεις έδωσε μόνιμη λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα. Ήταν θαύμα για τους γιατρούς πώς δόθηκε λύση κυρίως στο ουρικό οξύ και στον προστάτη χωρίς φάρμακα αλλά και πως έφυγαν οι πέτρες από νεφρά και χολή. Συνεχίσω να επισκέπτομαι την κ. Γρηγορίου για συντήρηση κάθε 3 μήνες περίπου. Οι μόνες ενοχλήσεις μου πια είναι μια χαλάρωση στην ουροδόχο κύστη που και αυτή προσπαθούμε να την διορθώσουμε μη χειρουργικά. Είμαι ελεύθερος και υγιής πια και όχι καθηλωμένος και άρρωστος, κοιμάμαι ήρεμος τα βράδια χωρίς βοηθήματα. Επιπλέον με την πρόγνωση που κάνει κάθε φορά το scio μπορούμε να προβλέψουμε κάθε φορά προς τα πού πάει η διαταραχή και κάνουμε πρόληψη.

 

 Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft