Τεστ Στρεσσογόνων Τροφών

TEΣT ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

Με το SCIO – ΕDUCTOR Test

Η δική μας διαδρομή προς την Υγεία, την καλή Φόρμα και την Ευεξία

Πρωτεύων στόχος μας: η Ευεξία σας

Έχοντας αυτό σαν κυρίαρχο σύνθημα αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα διατροφής που σας καθοδηγεί στη διατήρηση της καλής σας υγείας ή και στην συμπληρωματική αντιμετώπιση στην ανάρρωση από κάποιες παθήσεις.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός

Οι περισσότεροι έχουμε υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. Τρεφόμαστε όπως έχουμε διδαχθεί και συνηθίσει. Στην πορεία του χρόνου, κάποιες ίσως φορές, αντιλαμβανόμαστε ότι ο οργανισμός μας δεν είναι ικανοποιημένος από τη διατροφή μας. Όλοι μιλούν για υγιεινή διατροφή αλλά ο οργανισμός μας θα είναι ικανοποιημένος μόνο όταν σχεδιάσουμε το δικό μας προσωπικό πρόγραμμα διατροφής και το εφαρμόσουμε.

Η διατροφή δεν είναι μόνο θέμα γεύσης

Υπάρχουν τρόφιμα που δεν ανεχόμαστε και ενδεχομένως να μας προκαλούν και κάποια ασθένεια ή σύμπτωμα ακόμα και να μας παχαίνουν. Υπάρχουν αρκετά τέτοια τρόφιμα τα οποία μάλιστα είτε μας αρέσουν ιδιαίτερα, είτε ανήκουν στη γενική κατηγορία των τροφών που θεωρούνται υγιεινές.

Οδηγός εξατομικευμένης διατροφής

Υπάρχουν πολλές απόψεις για τη σωστή διατροφή και αρκετές εκ διαμέτρου αντίθετες. Η ανίχνευση των στρεσογόνων τροφών με το SCIO – ΕDUCTOR – test αποτελεί έναν εξατομικευμένο συμβουλευτικό οδηγό, που σας δείχνει τι μπορείτε να φάτε χωρίς να σας προκαλεί στρες, ώστε να διατηρείστε και να φαίνεστε υγιείς.

Με τη βοήθεια του πιο αξιόπιστου και αποτελεσματικού test στρεσογόνων τροφών SCIO – ΕDUCTOR test  βοηθάμε συμπληρωματικά και εναλλακτικά στο πρόβλημα βάρους, στην κατακράτηση υγρών, στα πρηξίματα, τα φουσκώματα, την κυτταρίτιδα κ.α. Δίνουμε τέλος στην αίσθηση κούρασης,κόπωσης και κακής διάθεσης. Δίνουμε συμπληρωματική και εναλλακτική λύση σε πολλά προβλήματα υγείας που δεν το ξέρουμε αλλά μπορεί να οφείλονται στην διατροφή μας.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικό τρόπο πέψης και απορρόφησης των τροφών. Κάποια τρόφιμα, διαφορετικά για τον καθένα, δεν διασπώνται ή διασπώνται ελάχιστα με αποτέλεσμα να μην απορροφώνται παραμένοντας στο έντερο χωρίς κάποια αξία για τον οργανισμό.

Μικροσκοπικές ποσότητες αυτών των τροφών περνούν μέσω αντίστοιχα μικροσκοπικών κενών του βλεννογόνου του εντέρου και έρχονται σε επαφή με το ανοσοποιητικό σύστημα, σε μεγάλες συγκεντρώσει, που αναγνωρίζει αυτές τις τροφές ως εχθρικές και δημιουργεί αντισώματα όπως κάνει και με τα μικρόβια (διαπερατό έντερο) .

Οι ειδικές ανοσοσφαιρίνες IgG συνδέονται με τις πρωτεΐνες των τροφών αυτών σχηματίζοντας ανοσοσυμπλέγματα, που πρέπει να αποβληθούν από τον οργανισμό.

Αποτέλεσμα της συνεχούς επαγρύπνησης του ανοσοποιητικού συστήματος χωρίς πραγματικό λόγο είναι η εξασθένησή του.

Με αποτέλεσμα:

Το  τεστ αντίδρασης με βιοανάδραση έναντι των τροφών

Οι συχνότητες των τροφών εισάγονται στον οργανισμό και ο Οργανισμός απαντά δίνοντάς μας πίσω την ένταση της αντιδραστικής απάντησης σε αυτή την συγκεκριμένη τροφή

Θεραπευτική Προσέγγιση

Ο θεραπευτής και σύμβουλος του SCIO – ΕDUCTOR test, σας παρέχει συμβουλές με βάση τα αποτελέσματα του τεστ.

Προσωπική εμπειρία

Η απόκτηση προσωπικής πια εμπειρίας, με την εφαρμογή των κανόνων υγείας που σας προτείνει το τεστ, σας οδηγεί σε ένα νέο δρόμο διατροφής και ευεξίας

Το φάρμακό σου είναι η τροφή σου (Ιπποκράτης)

Είναι απλό και εύκολο να κάνετε το τεστ.

οι τροφές που ανιχνεύονται αποτελούν υπερ αντιδράσεις ή υπoαντιδράσεις μετά από τεχνιτώς προκαλούμενη βιο ανάδραση και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αλλεργικό τεστ ή άλλου είδους ιατρική ή διατροφολόγική εξέταση ή διάγνωση. Σε καμία περίπτωση η αποφυγή των τροφών αυτών δεν Εγκυάται ρύθμιση του μεταβολισμού ή απώλεια βάρους και δεν υποκαθιστούν διαιτολόγιο. Για τη σύσταση διαιτολογίου υπεύθυνοι είναι μόνο αδειοδοτημένοι διατροφολόγοι.Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft