Θεραπεία σε βάθος με Κβαντική Βιοανάδραση

Γρηγορίου Αρετή

PD.HomU.K. ClassicalHomeopathy, BSc (hons) AlternativeandNaturalTherapies, QuantumbiofeedbackTechnician, Τ. ΓεωπόνοςΦ.Π. , Ειδ. Βοτανοθεραπείας – Αρωματοθεραπείας – Ανθοθεραπείας,

Το Quantum Field ή αλλιώς «κβαντικό πεδίο» είναι το λεπτοφυέστερο πεδίο ενέργειας που συναντάται στη φύση. Είναι αυτό που συναντάται όχι μόνο στις συνδέσεις μεταξύ των ατόμων ενός μορίου αλλά και μεταξύ των ηλεκτρονίων ενός ατόμου και καθορίζει την κίνησή τους. Είναι η λεπτοφυέστερη μορφή ενέργειας και συνάμα η πιο δυναμική μορφή ενέργειας.

Κβαντική βιοανάδραση είναι η διαδικασία κατά την οποία συλλέγουμε αυτά τα λεπτοφυέστερα ηλεκτρομαγνητικά και όχι μόνο πεδία από έναν οργανισμό, τα αναλύουμε και επιλέγοντας όσα δεν είναι σε υγιή κατάσταση τα επιστρέφουμε πίσω στον οργανισμό ανεστραμμένα ώστε να επέλθει η εξουδετέρωση και η νέα υγιής κατάσταση – ομοιόσταση.

Πολλές μέθοδοι συντονισμού και άλλες, που χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία για την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του οργανισμού δρουν κυρίως σε όργανα, ιστούς, συστατικά, ορμόνες, κύτταρα, συναισθήματα, σκέψεις κ.α. Πολλές φορές όμως η εμπειρία μας δείχνει ότι όσο και να συντονίσουμε ή να εναρμονίσουμε ένα οργανισμό ποτέ ίσως δεν καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε την απόλυτη υγεία στον οργανισμό αυτό.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Δυναμική Αρχή, η Ιεραρχία του ίδιου του οργανισμού, η «Άρχουσα Τάξη», αυτή που δίνει την εντολή για τη θεραπεία ή την ασθένεια βρίσκεται και δρα σε κβαντικό επίπεδο πιο πάνω δηλαδή από το επίπεδο το σωματικό, το συναισθηματικό, το νοητικό. Είναι τελικά αυτό που δίνει τις εντολές σε κβαντικό επίπεδο και είναι το ασυνείδητο.

Εκεί βρίσκεται η ιεραρχία που καθορίζει τι θα σωθεί και τι θα θυσιαστεί σε έναν οργανισμό για να επιφέρει την ομοιόσταση, την κατάσταση δηλαδή εκείνη που ο οργανισμός έστω και με τη θυσία ενός οργάνου π.χ. θα καταφέρει να επανέλθει σε μια νέα ισορροπία για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τη μικρότερη δυνατή σπατάλη ενέργειας, ενέργεια που τη χρειάζεται για να διατηρηθεί στη ζωή.

Μέχρι σήμερα η μόνη θεραπευτική που μπορεί να εισβάλει στα πεδία του ασυνειδήτου και να πάρει τις πολύτιμες αυτές πληροφορίες είναι η θεραπεία με κβαντική βιοανάδραση με τις ειδικές συσκευές.

Πρωτοπόροι στην ανακάλυψη αυτών των οργάνων είναι οι επιστήμονες της Ν.Α.Σ.Α. που μετά από αρκετά χρόνια έρευνας έδωσαν μια τέτοια τεχνολογία για χρήση.

Το κβαντικό πεδίο ανεστραμμένο μέσα από μια συσκευή κβαντικής βιοανάδρασης μπορεί εκτός από το να εναρμονίσει το οργανικό, το συναισθηματικό και το νοητικό επίπεδο ενός οργανισμού, να εισέρθει στο ασυνείδητο και να εξισορροπήσει και εναρμονίσει ψυχικά τραύματα, αρχέτυπα, μιάσματα, αρνητικότητα, υποβολές, αρνητικές εντολές, φοβίες και ανασφάλειες και ακόμη και τα πιο ενδόμυχα και κρυφά δεδομένα που δεν έχουν ακόμη περάσει στη σφαίρα του συνειδητού. Δρα δηλαδή στο επίπεδο των εντολών της «Άρχουσας Τάξης».

Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται σημαντικά η επίγνωση του ατόμου, σταματάει η αρνητική μεταβίβαση δεδομένων από το ασυνείδητο στον οργανισμό και έτσι μεταβάλλεται η αρνητική πορεία της υγείας ενός οργανισμού σε θετική. Μετέπειτα συντονίζοντας όργανα, ιστούς καθώς και όλα τα επίπεδα του οργανισμού πετυχαίνουμε μια πραγματικά Δυναμική κατάσταση Υγείας. Ο άνθρωπος γίνεται πραγματικά ο Αρχιτέκτονας του εαυτού του.

Με τη κβαντική βιοανάδραση μπορούμε ακόμη να δράσουμε και στο συλλογικό ασυνείδητο γιατί ο άνθρωπος είναι συνδεδεμένος με το «Όλον» και δεν αποτελεί ξεχωριστή μονάδα. Θεραπεύοντας έτσι τη μονάδα έχουμε και μια ελάχιστη δράση στο «Όλον» αλλά και εξισορροπούμε τη δράση του «Όλου» πάνω στο άτομο.

Το κβαντικό πεδίο έχει την ιδιότητα να δρα ακόμα και στις λεπτοφυέστερες ενέργειες των μικροσωληναρίων των κυττάρων και συνεπώς και του DNA, εκεί που είναι καταγεγραμμένη η μνήμη του κυττάρου και μπορεί ανεστραμμένο μέσω της διαδικασίας της υστέρησης να επιστρέψει ολόκληρο τον οργανισμό σε προηγούμενη καλύτερη κατάσταση υγείας, πριν τη δράση των στρεσογώνων παραγόντων που τη μετέβαλλαν, δρώντας πάνω στη μνήμη που εντυπώθηκε στα κύτταρα από τη δράση των παραγόντων αυτών.

Η κβαντική βιοανάδραση είναι μια πανίσχυρη θεραπεία. Μπορεί να συνδυαστεί με ομοιοπαθητική ή και άλλες εναλλακτικές θεραπευτικές και μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο την Πραγματική του Υγεία, τη Δυναμική του Υγεία.Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft