ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ – OΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ -ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

To Alternative Healing Center είναι ένα κέντρο εναλλακτικών, ολιστικών, φυσικών θεραπειών που συνδυάζει το κομμάτι της θεραπείας με το κομμάτι της εκπαίδευσης. Στη σχολή αυτή εκπαιδεύουμε Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας που έχουν αγοράσει συσκευές Βιοανάδρασης, Νευροανάδρασης ή Βιοσυντονισμού από την Εταιρία μας.

Η εκπαίδευση γίνεται με πρωτοποριακό σύστημα e-learning μέσω internet.

Υπάρχουν δυνατότητες e-class, παρακολούθηση μαθημάτων μέσω internet, εκπόνηση εργασιών, δωρεάν ύλη και εκπαιδευτικό υλικό, εξετάσεις μέσω internet, forum για την επικοινωνία μεταξύ καθηγητών – μαθητών αλλά και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μαθητών.

Μία μέρα την εβδομάδα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους σπουδαστές και στους καθηγητές για επίλυση οποιασδήποτε απορίας ή για διευκρινήσεις.

Κάθε τομέας σπουδών αποτελείται από ενότητες. Κάθε ενότητα έχει διάρκεια ενός μήνα, αυτό βέβαια εξαρτάται από το πόσο γρήγορα ή όχι προχωράει ο κάθε σπουδαστής και προσαρμόζεται στις ανάγκες του και στο χρόνο που διαθέτει. Αποτελείται από τη θεωρεία, τις ασκήσεις -εργασίες, τη διάλεξη e-class και οπτικοακουστικό υλικό.

Οι εξετάσεις διεξάγονται μια φορά το εξάμηνο  κατά κανόνα Σαββατοκύριακα.

Οι εγγραφές και η έναρξη των μαθημάτων μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε μέσα στο χρόνο εκτός από Ιούλιο και Αύγουστο που η σχολή είναι κλειστή.

Πριν περάσει κάποιος μαθητής στην επόμενη ενότητα θα πρέπει να έχει εκπονήσει όλες τις εργασίες της προηγούμενης, να έχει βαθμολογηθεί θετικά και να έχει εξοφλήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Για την απόκτηση του Πτυχίου ο κάθε σπουδαστής θα πρέπει αν εκπονήσει Πτυχιακή Εργασία και να έχει ολοκληρώσει την Πρακτική του εξάσκηση.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΡΕΤΗ

MSc Neuroanatomy – Neuroelectrophysiology and Biofeedback – Bioresonance ,
Biofeedback Specialist
PDHom UK Classical Homeopathy
BSc (hons) Alternative and Natural Therapies
T.Γεωπόνος Ειδ. Βοτανοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας και Ανθοθεραπείας.Δέχεται κατόπιν ραντεβού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Τρίκαλα

PSD to WordPress by PSD Loft